#yeschallenge | Mark by AVON


Labas!
BE GALO keista rašyti lietuviškai, tačiau kadangi konkursas, kuriame dalyvauju, yra aktualus būtent lietuvaitėms, tai nusprendžiau šį kartą rašyti lietuviškai. Tai papasakosiu plačiau apie patį iššūkį. Visai neseniai buvau pakviesta dalyvauti #yeschallenge iššūkyje tinklaraštininkėms, kurį rengia kosmetikos kompanija Avon. 
Avon neseniai pristatė naujus matinius ir blizgius lūpų lakus iš Mark, kurių iš viso net 20! Ta proga, Lietuvos, Latvijos ir Estijos tinklaraštininkės buvo pakviestos sukurti makiažą su kosmetika Mark. Tinklaraščių įrašai vėliau bus patalpinti Avon platformoje, o konkurso nugalėtojais taps daugiausiai balsų surinkę įrašai. Pirmosios vietos laimėtojas gaus RING LIGHT šviestuvą, skirtą visažistams, portretų fotografavimui, filmuojant ir fotografuojant viduje ir lauke. 
Prisipažinsiu, prizas nerealus, tačiau aš laimėti, žinoma, nesitikiu, nes tarp lietuvių tinklaraštininkių yra LABAI daug gerų visažisčių, na, tačiau juk svarbiausia dalyvauti! Visos dalyvės gavo bazinį rinkinį su GALYBE kosmetikos produktų iš Mark, kurių pagalba turėjo sukurti makiažą iššūkiui, - gruntą, makiažo pagrindą, šepetėlius, lūpų lakus, blakstienų tušą ir t.t. Įžanga ilga, bet pagaliau atėjo laikas pristatyti, kokį įvaizdį konkursui sukūriau aš!

Pasirinkau pakankamai paprastą, tačiau tuo pačiu ir gana šventinį makiažą. Makiažą pradėjau nuo veido paruošimo. Tam naudojau Magic Face Primer  (1) makiažo gruntą. Gruntas baltos spalvos, kreminės lengvos tekstūros, maloniai kvepia ir greitai įsigeria į veido odą, nėra lipnus. Iškart po grunto naudojau Full Cover Cream Concealer, (2) kurio spalvytė Fair. Nuoširdžiai prisipažinsiu, šis produktas yra lygintinas kreminiam maskuokliui iš MAC, kurį naudoju jau gerus 2 metus ir kurio niekaip negaliu atsisakyti, nes esu be galo įsimylėjusi šį produktą. Maskuoklis iš Mark tikrai labai gražiai dengia veido netobulumus, puikus spuogeliams maskuoti. Kitas žingsnis - makiažo pagrindas, šį kartą tai Glow On Natural Radiance Foundation (3) su SPF 15, atspalvis Creamy Natural. Dengimas, sakyčiau, vidutinis, užbaigimas natūralus, lengvai švytintis, tekstūra pakankamai tiršta, tačiau ant odos nesijaučia.
Akių vokus padengiau šešėlių pagrindu Shadow Attract Eyeshadow Primer (4), spalva - light beige. Šešėlių bazė labai lengvai padengė voką, nesubėgo į raukšles. Toliau naudojau kreminius akių šešėlius 18HR Artist Eyeshadow inks (5), spalva - Forever Bronze. Kreminiais šėšėliais padengiau akių 'outer V ', o tada, naudodama Artist Gel Longwear Eyeliner (6) kreminį akių pieštuką Silver Shimmer spalvos, padengiau likusią voko dalį ir ta pačia spalva plonai apvedžiau apatinę blakstienų juostą. Labai svarbu, kad perėjimas tarp akių pieštuko ir kreminių šešėlių ant akies voko būtų sklandus ir išblendintas. Apatinę vidinę blakstienų juostą (lower waterline) užpildžiau vanilla spalvos akių pieštuku Big Colour Shadow Stick (7). Akių pravedimui naudojau juodos spalvos Mega Effects liquid eyeliner (8), produktus labai patiko, nes lengva naudoti, patogi markerio tipo teptuko forma ir išgaunama ryški juoda spalva. Blakstienas padažiau Big & Style Volume Mascara (9), tušas gražiai atskyrė ir paryškino blakstienas. Antakiams apipavidalinti ir užpildyti naudojau vieną labiausiai patikusių kosmetikos produktų - Perfect Brow Creme Gel Pot (10), spalva deep brown. Produktas labai patiko, nes kreminė tekstūra leido lengvai apibrėžti antakius ir ten kur reikia produktą nesunkiai išsklaidyti.
Galiausiai, lūpos! Lūpoms užpildyti naudojau dviejų spalvų matinius lūpų lakus Liquid Lip Lacquer Matte, iš pradžių lūpas pilnai padengiau matine spalva Dare to be bare (11), o tada apatinės ir viršutinės lūpų vidurius padažiau dar ir šviesesne Whipped latte (12) spalvyte, kad lūpas vizualiai pašviesinčiau ir gautųsi pilnesnių lūpų efektas. Paskutinis žingnis - fiksacija. Tam naudojau purškiamą fiksatorių Magix Prep and Set Spray (13). Labai patiko idėja, kad šį produktą galima naudoti prieš makiažo pagrindą ir po makiažo, siekiant jį užfiksuoti.
Štai lyg ir viskas! Tikiuosi patiko toks kiek kitokio tipo įrašas ir buvo įdomu skaityti. Galiu prisipažinti, kad man net gi labai patiko rašyti lietuvių kalba, galbūt ateityje teks dažniau tą daryti. O dabar, linkiu gražios dienos ir darbingos likusios savaitės!

You May Also Like

2 comments